Η νηστεία ξεκίνησε και η Μαριέττα Χρουσαλά μαγείρεψε το πιο νόστιμο λαδερό, αν σου αρέσει το σπανάκι.
Η ίδια πάντως και η οικογένειά της φαίνεται πως αγαπούν το σπανακόριζο.
Μαριέττα Χρουσαλά: Με φούξια μπικίνι και summer mood – «Ποιος θα πάει για κολύμπι;»
Η Μαιρέττα μπήκε στην κουζίνα, συγκέντρωσε τα φρέσκα μυρωδικά της, το σπανάκι και το ρύζι και ετοίμασε το λαχταριστό πιάτο.
Δες το αποτέλεσμα στη φωτό
Κι αν δεν έχεις ιδές πώς φτιάχνεται ο Άκης Πετρετζίκης σου έχει τη συνταγή.
1 κιλό σπανάκι
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
250 γρ. ρύζι γλασέ
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
700-800 γρ. νερό
1/4 ματσάκι άνηθο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
Βάζουμε το ρύζι, την ντομάτα κονκασέ και το νερό, και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το σπανάκι, τον μισό άνηθο και το άσπρο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια, και ανακατεύουμε. Βράζουμε με κλειστό καπάκι σε μέτρια φωτιά για 20-25 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά και βάζουμε τον υπόλοιπο άνηθο, το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια, το ξύσμα και τον χυμό από το λεμόνι και 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο, και ανακατεύουμε.
Λατρεύουν Σήλια Κριθαριώτη! Χρουσαλά και Σπυροπούλου με το ίδιο λαμπερό φόρεμα!
Μαριέττα Χρουσαλά: Το μαγικό ηλιοβασίλεμα στην Κορέα – Το ταξίδι της στην άλλη άκρη του κόσμου
H Mαριέττα Χρουσαλά ανέβασε φωτό από το «πιο όμορφο ταξίδι της»! Προορισμός της; Η χιονισμένη Κορέα!
Πηγή Άρθου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.